Top

Vårt team

Vårt team består av branschledande kompetens inom testautomatisering. Något som är gemensamt för alla teammedlemmar är, utöver en passion för testautomatisering, en vilja att dela med sig av sina kunskaper. Vi har alla mångårig och beprövad erfarenhet från automatisering.

Vi förespråkar implementation av långsiktigt hållbara lösningar. Testkoden behandlas på lika stort allvar som applikationskoden. Implementation av testautomatisering anpassas efter verksamheten. Utbildning av personal som möjliggör framgångsrik förvaltning av ett testramverk är minst lika viktig som själva implementationen av ramverket.

 Vi är ett tight sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans, både i och utanför arbetet. Vi gillar att dricka god öl och prata om vad vi ska hitta på härnäst. Vi tycker det är viktigt att fira alla våra framgångar, stora som små.

Saad har arbetat med systemutveckling och testautomatisering sedan år 2008. Saad gillar effektivisering. Han brinner för att få igenom förbättringar som förenklar arbetssättet. I och med detta fastnade han för testautomatisering. I nuläget arbetar Saad på Itello där han bygger ramverk för test av Soaptjänster.
Läs mer
Paul har en bred erfarenhet från testautomatisering inom spelbranchen där han bland annat hjälpt Unibet och Betsson med utveckling av ramverk för automatisering. Paul brinner för att hjälpa företag effektivisera sin releaseprocess med hjälp av hållbar testautomatisering. Han har specialistkompetens inom verktygen Selenium, Appium och SoapUI.
Läs mer
Rickard har arbetat med kvalitetssäkring sedan år 2010 och är specialiserad på testautomatisering. Han har erfarenhet av att hjälpa företag inom bank- och spelbranschen att bygga hållbara automatiseringsramverk. I dagsläget arbetar Rickard på Unibet där han arbetar brett med automatisering, alltifrån deras API:s till browserkompabilitet.
Läs mer
He har en bakgrund som systemutvecklare och har därefter jobbat med testautomatisering sedan 2010. Han har bland annat hjälpt Ericsson och Unibet med att utveckla deras automatiseringsramverk. He har specialistkomepetens inom Java och automatisering av appar med ramverket Appium. Om du vill träffa He så kan du leta på något av Stockholms biljardställen. Han är nämligen en inbiten biljardspelare.
Läs mer
Teamets yngsta medlem och kanske också den hungrigaste. För närvarande sitter Axel på Schibstedt där han hjälper dem att bygga ett hållbart ramverk för testautomatisering. Han jobbar brett med CI, CD och Testautomatisering. Axel brinner för att skriva bra kod och är övertygad om att testkoden ska behandlas på samma sätt som applikationskoden.
Läs mer
Sebastian är en driven och engagerad automatiserare. Han har specialistkompetens inom Java och ramverken Selenium samt Appium. Sebastians tidigare erfarenheter som utvecklare gör att han skriver bra och förvaltningsbar kod.
Läs mer
X